Huwelijk Olga en bestuurslid Marcel de Ruijter

26, 16 december 2005

Bestuurslid Marcel de Ruijter is met zijn Olga getrouwd op 16 december jl. in hun woonplaats Bergen op Zoom. Om alle benodigde documenten in orde te krijgen bleek veel tijd nodig. Eind november waren alle documenten gereed en belde Marcel het stadhuis op. Een datum in december bleek nog beschikbaar waarop Marcel en Olga deze direct reserveerden, omdat zij nog in 2005 wilden trouwen. Een grote verrassing voor ons allemaal bij Spoetnik!

Wij hebben nog geprobeerd Olga's broer uit Oekraïne uit te nodigen om bij het huwelijk aanwezig te kunnen zijn. Hij gaf aan graag erbij te willen zijn, maar ondanks alle pogingen is dat jammerlijk niet gelukt. De Nederlandse consul in Kiev bleek niet bij machte om hem op 12 december een visum te verstrekken, vanwege drukte en een gesloten consulaire dienst in de week ervoor.

Ook het vinden van een passend huwelijkgeschenk vanuit Spoetnik was niet eenvoudig, omdat Marcel en Olga reeds enige jaren hun eigen nestje delen. Toen hebben we als Spoetnik het op dat moment in Nederland aanwezige Oekraïense topkwaliteit muziekensemble Uzory uitgenodigd om op de bruiloft te komen spelen. Op deze manier had Olga toch nog iets van "thuis"!

Het werd een mooie en gezellige bruiloft. Wij wensen hen veel geluk en een prachtige toekomst!

 


Terug naar de begin pagina